Astea sunt made in Hungary, le cumpăr de la comercianţii din piaţă, dar sunt bune oricare cred. În cazul în care n-ai mai făcut, îţi pot spune eu cum le pregătesc, dacă vrei!
Păi, n-am de unde să ştiu cum găteşti tu orezul! :)
Fii "antenă": arunci materialul în uleiul încins, îl ameţeşti acolo până capătă o culoare aurie. între timp adaugi ceapa mărunţită, să devină şi ea străvezie. torni apă, pui frunza de pătrunjel tocată, sare, piper şi laşi să fiarbă. Mai mesteci şi tu în blid să nu se prindă :) Poftă bună!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.